Bericht versturen
Thuis

CEBE GROUP HK CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CEBE GROUP HK Co., Ltd. is een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met luchtcompressorsystemen, PSA's, droger, filters en het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de service van reserveonderdelen.Met meer dan 8 jaar ervaring in de verkoop en service van luchtcompressoren, hebben we cumulatieve verkoop en service luchtcompressor gerelateerde producten rond 8 ~ 10 duizend eenheden.

 

We hebben lang samengewerkt met Insergroll Grand, Chicago Phenmatic, Beacon Medaes, ondertussen hebben we onze eigen fabriek voor de compressor, droger, PSA.We zijn gespecialiseerd in het leveren van wereldwijde gebruikers met internationaal gerenommeerde merk olie schroef luchtcompressor, olievrije schroefluchtcompressor, olievrije compressor, centrifuge compressoren en reserveonderdelen, PSA zuurstof, stikstofgenerator, droger, filter, etc... en technische ondersteuning!

 

Welkom OEM en ODM bestellingen! We richten ons op het exporteren, zoals Azië, Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Afrika en andere landen en regio's. We hebben kantoor in HK, Shenzhen stad, Dongguan stad,eigen fabriek in de stad DongguanWe houden ons aan het kwaliteitsgerichte, service-first business principe, focussen op strikt controle op kwaliteit van alle aspecten van ontwerp, materiaal selectie, assemblage, testen en service, enz.

 

 

China CEBE GROUP HK CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

China CEBE GROUP HK CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

CEBE GROEPEERT Co. van HK, is Ltd een professioneel bedrijf belast met het systeem van luchtcompressoren, PSA, drogers, filters en zijn vervangstukkenonderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en dienst. Met meer dan 8 jaar van de industrieverkoop van de luchtcompressor en de dienstervaring, wij cumulatieve verkoop en de compressor verwante producten van de de dienstlucht rond 8~10 duizend eenheden.

 

Wij zijn de partner van Atlas Copco meer dan 5 jaar, Atlas ondergeschikte Copco kan verkopen om het even welke merken en producten met de beste prijs en de snelle levertijd. Wij werkten ook met Insergroll-Grand, Chicago Phenmatic, Baken Medaes voor oud, ondertussen, hebben onze eigen fabriek voor de luchtcompressor, drogers, PSA.

 

China CEBE GROUP HK CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

CEBE GROUP HK CO.,LTD
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Atlas Copco, Ingersoll-Rand, Pneumatisch Chicago, Baken Medaes, eigen merk

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 20 million-30 million

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%